9 jan. 2014

FyndatIdag var jag på Kappahl och handlade lite kläder till Lovika. De började med halva reapriset idag och det tackar jag gärna ja till. Jackan har jag spanat in tidigare och är glad att jag inte köpte den då, för i detta milda väder hade den ändå inte kommit till användning.

Jacka, två bodys, byxor och 6 par halkstrumpor så hon får bra grepp när hon studsar i hoppgungan:) För alla dessa fina plagg betalade jag 250:-, riktigt bra fynd!

För min egen del har det inte blivit något alls på rean faktiskt. Känner inte att det är så kul att handla kläder än, men snart så:) Har ni hittat något på rean?

Ha en fin kväll!

Kram


4 kommentarer:

 1. ohh så fina fynd, bodyn med katt på har Isabelle med. Nu då hon är 4mån, hur sover hon om nätter och dagar?

  SvaraRadera
 2. Söta kläder du hittade. Och jackan får hon anvädning för när hon kommer upp till Norrland. Vi vaknade till ca 5 cm snötäcke imorse, vitt och fint var det på vägen in till stan. Mer snö är dessutom på väg har dom lovat.
  Kram// Åsa

  SvaraRadera
 3. Roligt att fynda! Jag tycker det är roligare att handla till barnen nu för tiden än till mig själv. Jag behöver inte nya plagg så ofta tycker jag eftersom jag jobbar hemifrån. När jag jobbar i fotvårdskliniken har jag ju arbetskläder på mig.
  Ha en skön fredag
  //bara anna

  SvaraRadera
 4. Härligt att fynda barnkläder och det bästa var att det var ekologiskt;)

  Önskar dig en fin dag¨
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...