4 feb. 2014

EnergiDen senaste veckan har det inte blivit speciellt mycket sömn... Lovika har varit förkyld och sovit jättedåligt på nätterna och det låter så jobbigt för henne när hon är täppt, stackaren. Men dålig sömn på nätterna kan man tänka sig innebär mer sömn på dagarna, men så funkar det tydligen inte riktigt... Då är hon pigg och kommer inte alls till ro nått bra vilket innebär att jag inte heller kan vila.

Inatt vaknade hon ca 10 gånger och mina ögon gick i kors i morse när det var dags att gå upp. Då  gäller det att boosta sig själv med vitaminer för att få energi:) I morse blev det färskpressad juice (apelsinerna är helt perfekta nu), fil med hallon, blåbär och gojibär, kaffe och en macka följt av en rask promenad. Och visst hjälper det kroppen att komma igång och man blir piggare!

.........................................

I morgon kommer J hem, det blir väldigt mysigt och då kommer jag dessutom att kunna vila lite, gud så skönt!

Ha en fin kväll.

Kram

4 kommentarer:

 1. Men så jobbigt för er!
  Hoppas att hon kryar på sig snabbt.
  Och att du snart får sova lite=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du får lite vila! Det är hemskt när barnen är sjuka och man själv bara måste få lite sömn.
  I med öronpropparna i kväll och låt mannen sköta nattvaket.
  Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Men ohh så gott det ser ut, så sugen jag vart nu såhär på kvisten. Ohh ujuj förstår att du är trött nu då, kan tänka mig så frustrerande det måste vara, vet ju själv hur drygt det var då jag satt och uggla på nätterna

  SvaraRadera
 4. Minns hur de var de där dagarna, allt för väl. Men det går över och man får nätterna tillbaka, det är bara att hålla ut.
  Ser ut som en mycket härlig frukost.
  Hoppas lilla Lovika ger dig chans till vila idag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...