25 feb. 2014

Vår renovering - hall och toa

Ett helt år har gått sen vi flyttade in i vårt hus och det var med skräckblandad förtjusning jag klev in genom dörren första gången. Husets entréplan var det vi skulle renovera klart innan Lovika kom. Hon var beräknad till slutet på augusti, men vi hann faktiskt klart med det vi skulle redan i juli. Mycket av huset kvarstår att renovera och ett hus blir man väl aldrig klar med egentligen, men detta är en del av vad vi gjort hittills...

HallenHade nästan förträngt detta... Väggen mellan trapporna rivs ner, den konstiga lilla dörren ner mot källarplan försvinner och även barskåpet i väggen (!) som tidigare husägare, fixarfrasse, byggt av golvplankor! :)


Ingången till lilla toaletten har bytt sida och vi har satt in förvaring till jackor, skor och annat med skjutdörrar för. Här var tidigare även ingång till köket. Trappor har blivit vita, ny dörr och ja, allt annat har också bytts ut:)

Lilla toan
Här har det blivit stambytt, vitt kakel, grått golv, nytt fönster och golvvärme som i resten av huset. Det känns så fräscht med nytt. Stora badrummet finns på nedre plan och blir ett senare projekt.

Fortsättning följer med resten av vår renovering:)

Kram på er5 kommentarer:

 1. Gillar, gillar och gillar!
  Väldigt fint!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Vilken skillnad! Superfint! Kram från Fröken i Söder

  SvaraRadera
 3. Verkligen jätte fint !! Ser gärna mer...

  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Så fint ni har renoverat !!!....tummen upp;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Jisses, vilken skillnad. man kan inte fatta att det är samma hus..... Supersnyggt var ordet för det nya!!
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...