2 jan. 2015

Första dagen


Jahapp, gårdagen då... Första dagen på det nya året! Ett helt nytt år framför oss:)

Jag var alldeles superseg på morgonen kan jag lova. Efter att ha sovit ca 3 timmar var det dags att stiga upp då en pigg Lovika var jättevaken! Efter några timmars lek ficka jag gå och lägga mig igen för att efter ett par timmar vakna upp till doften av nybakta kardemummascones!


Mums så gott och precis vad jag behövde. Nybakta scones tillsammans med äggröra, granatäpple och lite annat smått och gott, han kan han, min man:)

Nyårsafton bjöd på en väldig massa god mat (jag rullade nästan hem), trevligt sällskap och härliga skratt, precis som det ska vara!

Hoppas ni hade det bra.

Ha en fin kväll.
Kram Emma

6 kommentarer:

  1. Skönt att du fick somna om lite, för 3h är väl lite, men mums så gott att vakna upp till =D, hur sover hon vilka tider, när brukar ni få kliva upp på morgonen =D

    God fortsättning
    kram

    SvaraRadera
  2. Men ååå en riktigt god frukost kan verkligen göra en lycklig. Härligt med en man som kan;)

    En god fortsättning på det nya året önskar jag dig
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  3. Mmmm, kan känna doften av brödet, och äggröra.... Så gott! Skönt att ta en stödvila efter en stunds lek! Lördagskram från Kate

    SvaraRadera
  4. Gottit - God fortsättning/Kram

    SvaraRadera
  5. Och här sitter jag och är hungrig, hihi...vad gott med scones , här blir det snart heta räkor (som jag marinerat i en timme) och jasminris med sallad och tomat ;))...purjo och paprika ska fräsas först...sen i med räkorna...mums!!
    God fortsättning och hej från mej;)
    Bia

    SvaraRadera
  6. Vilken super lyxig frukost. Skönt efter en kort natt. Kram Anette

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...