28 jan. 2015

En liten koja


Häromdagen tillverkade jag en koja till Lovika, den blev jättegullig!

Jag har funderat ett tag över att köpa ett tält, det finns lite varstans och ska man ha ett teepee-tält, vilket jag tycker är väldigt fint så får man betala dryga 1000-lappen. Jag hade tänkt att göra tältet utav rundstavar, (det hade blivit stabilare) men när jag kommer på att jag vill göra något så vill jag göra det på studs, så jag fick ta det som fanns och det var gardinstänger!


Fem gardinstänger surrade jag ihop upptill med tejp och snöre och så band jag snöre nertill också, mellan varje stång, så att det inte ska kunna glida isär... Så slängde jag över ett dubbellakan och sedan hängde jag på ett glansigt rosa tyg så det blev riktigt prinsesslikt:)

Lovika blev överlycklig och idag har vi suttit i kojan och tittat i böcker hur länge som helst, så mysigt! Så ett finfint tält för inga pengar alls, det är jag supernöjd med!

Ha en fin kväll hörrenini!

Kram Emma

8 kommentarer:

 1. Det är verkligen ett fantastiskt sött tält och mycket mysigare än de där som finns att köpa ute i handeln (för att inte tala om miljövänligare)

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Så gulligt!! Till min dagbarn sydde jag ett "fodral" med gaveln öppningsbar som sattes på ett litet köksbord. Hoppas Ni får många fina stunder i tiipin! Kram Kate

  SvaraRadera
 3. Åh,såååå sött ♡ ...

  SvaraRadera
 4. Sötaste kojan jue..en riktigt prinsesskoja :)
  Kram Petra

  SvaraRadera
 5. Men ohhh så fint och så finurlig du är, söt hon är Lovika med =D

  SvaraRadera
 6. Men åh så fin den var, där kommer din lilla docka att trivas.
  Fin kväll till dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Oj så gullig liten koja...mysigt att sitta där och läsa sagor med Lovika ;))
  Ha en fin helg!
  Kram bia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...