21 jan. 2015

En trädgårdsbokJag fick en fin trädgårdsbok av mamma nu när vi var och hälsade på. En trädgårdsmästares väg av Victoria Skoglund. Hon är bra duktig alltså! 


En bok som är fylld utav fina ord, härlig inspiration och så vackra bilder att man nästan får dåndimpen!

Jag bläddrar i den och känner att jag längtar väldigt mycket efter att få vara ute i trädgården och känna värmen i luften, å så härligt!

............................

Men än är det vinter och snöar gör det för fullt, så det är bara till att finna sig i det ett par månader till. Nu blir det lite kaffe och sen iväg till jobbet!

Kram på er.

13 kommentarer:

 1. Åh,så fin bok ♡ ...

  SvaraRadera
 2. Kan tänka att det är en inspirerande bok. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bok det verkar vara. Trädgårdsböcker är verkligen en fröjd att bläddra i.
  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Då lääääängtar man ju ännu meeeeer till sommaren. Åh, tänk och känna varma sommarvindar mot skinnet...... Så fina saker Lovika fick till sitt fina rum!
  Kram Kate

  SvaraRadera
 5. Den såg verkligen superfin ut. Jag älskar sådana där bilder i sådana där böcker. Hopplös på att ta mig tid att läsa, men bilder är ju så inspirerande! Jag ska nog titta på den där jag med, och drömma om den dagen jag får en trädgård över huvud taget.

  SvaraRadera
 6. Har hon också skrivit en bok ;)).....tror alla "kändisar" skriver böcker nu för tiden, haha...men det är kul att titta i trädgårdsböcker...inspirerande ;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Viktoria är ju trädgårdsmästare som driver handelsträdgården Zetas, som har Sveriges största sortiment av trädgårdsväxter... Så det känns kanske inte helt otippat;)

   Radera
 7. jag vet vem hon är...blev kanske lite luddigt skrivet av mej ;)....men för mej är "kändisar" sådana man ser ofta på Tv...inte bara typ Carola osv.....har sett henne många ggr på Tv 4...alltid kul att se vad hon tipsar om för växter osv.....skulle gärna titta in till Zetas trädgård....hoppas det blir så någon gång i framtiden ;)...
  Kram bia

  SvaraRadera
 8. Den är fantastisk fin tycker jag! Innehåller mycket "bra".
  Förstår att du är nöjd med den=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 9. Vilken fin bok! Jag har min egna trädgårdsexpert i vännen AnnaMelander vara trädgård på norra Öland blev vald tillåtes trädgård. Anna bloggar också( Annas trädgård heter den) kram

  SvaraRadera
 10. Fin bok. Tänk när vi kan gå ut och greja i trädgår´n igen. Våren får gärna komma nu :)
  Kram Petra

  SvaraRadera
 11. Verkar vara en jätte fin bok.
  Trevlig kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera
 12. Men ohh så mycket härlig inspo, =D
  Oh så duktig du är, imponerad av allt du kan, så snyggt äggskalet var

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...