19 aug. 2014

Tisdag och tidig morgon


God morgon!

Efter lång ledighet har nu J börjat jobba igen och jag och Lovika är hemma själva om dagarna. Man vänjer sig snabbt vid att vara två som delar på mornar och annat, men nu som sagt är det bara jag och fröken stök igen:) Idag blev det en tidig morgon och jag fick kämpa för att ta mig upp, men en massa koppar kaffe senare känner jag mig ganska pigg!

Nu kan man känna att det är lite höst i luften, skönt tycker jag, speciellt efter denna underbara sommar vi haft! Jag brukar längta efter hösten vid denna tid:)

Helgen i Kalmar var kanon, en riktig folkfest med ironman och roligt att få se och heja fram alla som kämpade sig runt den låånga banan.

Nu blir det frukost och sen öppna förskolan!
Ha en fin dag!

Kram Emma


5 kommentarer:

 1. Åh, dessa tidiga mornar med pojkarna kommer jag ihåg. Det var tungt när dom ville upp och leka 05.30. Vilken söt, färgglad bild.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nae...Så söt liten "fossing" :)
  Ha det så mysigt på Öppna Förskolan/Kram

  SvaraRadera
 3. Det känns att vardagen har kommit tillbaka överallt.
  Lite härligt och tryggt på något sätt.

  Underbar söt fot där!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Oh Kalmar är så fint och ja ibland får man kämpa för att hålla sig vaken då pluttan vill upp. Men det brukar piggna på sig rätt snabbt som du säger. Ja jag vill oxå ha höst denna tiden på året, gillar verkligen hösten tycker den är underbar.

  så söt bild =D

  SvaraRadera
 5. Hur det än är så är vardagen ändå skön tycker jag, då allt flyter på. Hoppas dagen varit bra. Kram Anette

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...