14 aug. 2014

En sväng till Kalmar


Idag åker vi ner och bor hos några vänner i Kalmar. Vi bodde i Kalmar för några år sen och det ska bli roligt att komma tillbaka en sväng. Min man ska tävla i ironman på lördag och jag och Lovika ska heja på! Jag har ju lite svårt att förstå att man anmäler sig till en sån sak frivilligt, men men, J tycker att det ska bli roligt som bara den.

4km simning, 18 mil(!) cykel och 4,2 mil löpning, jag blir trött av att bara tänka på det... Jag är förmodligen betydligt bättre som hejarklack än på något utav det andra:)

Vi tar med oss en liten tack-för-att-vi-får-bo-här present. Salladsbestick, servetter och en träbricka som jag hoppas ska uppskattas.

Jag håller tummarna för fint väder i helgen då vi lär vara ute en hel del. Och så håller vi såklart tummarna för att det ska gå bra för J. Heja heja:)

Kram Emma8 kommentarer:

 1. Jättefin present, som iaf jag skulle uppskatta;).....klart vi håller tummarna för din man;)
  Kramisar bia

  SvaraRadera
 2. Mysigt & waooo så fin present :)

  /Kram

  SvaraRadera
 3. Heja mannen din, även om jag inte förstår riktigt heller. Fin present du har med dig. Ha de fint i Kalmar. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Jättefin present! Vi håller tummarna och hejar vi också! Vi ses kanske i folkmängden. Kram

  SvaraRadera
 5. oj oj oj inte dåligt att vara med i Ironman, jag håller massvis med tummar att det går bra. Jag blir som du trött bara jag läser om allt;)

  Fin present du kommer ha med dig, den blir säkert uppskattad.

  Jag håller tummarna om fint väder och önskar er en fin helg
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 6. Det var en tuff "gubbe" du har. Hoppas det går bra! Och ha det så trevligt hos era vänner :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas det gick bra i helgen för mannen. Har en kusin som ständigt gör sådana där otroliga prestations-lopp och jag är så fascinerad av människor som klarar av att genomföra dem. Hoppas även ni hade en mysig tid med era vänner. Jätte fin present du hade med!

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 8. Låter som en härlig utmaning han tog sig an och jag mår alltid bra då jag är i Kalmar för det är en toppenvacker stad

  Vart bor ni annars?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...