18 nov. 2013

Altanen


Såhär såg det ut här när vi flyttade in. Fult, trasigt och ruttet staket till altanen, som var målat till hälften(!) haha, det har stått en buske där innan och dom nådde visst inte in med penseln:) Även husfasaden såg bra trist ut efter nått gammalt bygge som rivits.


Nu ser det ut såhär! J och svärfar började bygga nytt räcke och tak förra helgen som blev färdigt igår, så himla bra det blev! Fasaden blev fixad i slutet på sommaren, vitt med grå detaljer.Lite lagningar från det förra räcket kvarstår, som vi fixar till våren:) Men, stor skillnad blev det och väldigt skönt med ett tak utanför altandörren! Sen till våren så ska J bygga en platsbyggd soffa i hörnet där man kan förvara dynor etc, och så blir det matbord så man kan sitta ute och äta även när det regnar lite smått. Längtar redan efter att få piffa och göra fint där. Men... först en vinter!

Nu blir det en promenad:)

Kram


6 kommentarer:

 1. Vilken skillnad, så fint ni gjort. Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Stor skillnad =)
  Jättefint <3
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
 3. Det blev ju jättestor skillnad! Visst är det roligt att pyssla om hemmet och göra sådant här. Det gör ju sådan enorm skillnad!

  SvaraRadera
 4. Härligt med lite uppfräschning ;)).....blev ju bra......skulle också vilja ha en ny inglasad uteplats här i villan, eftersom vi inte är här mitt i sommaren (är vi på torpet) så vill jag kunna sitta ute under vår och höst.....helst en uteplats som är isolerad så man kan sitta där på vintern....men det kostar allt för mycket....men drömma måste man få, eller hur?..............kram bia

  SvaraRadera
 5. Oj vilken skillnad!! Förstår att ni blev nöjda :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...