15 feb. 2015

Badrumsdetaljer

Hej på er!

En hel vecka sedan jag kikade in här... Dagarna har gått i ett och jag har varit hur trött som helst verkligen. Upp tidigt efter dålig sömn för att lämna på dagis, jobba länge för att sen komma hem och fixa och dona med  renoveringen. Helt slut var jag i fredags och en ledig helg kom precis lägligt.


Plattsättaren är klar i badrummet och allt börjar verkligen ta form, det är en riktigt härlig känsla. I veckan kommer en stenfirma och ska måtta bänkskivan. Det lutar åt en ljus marmorskiva, det känns fräscht och tidlöst! Lite andra detaljer som ska få skapa en härlig känsla ser ni här ovan. Ljust trä, gråa toner och en och en annan grön växt. Så fort jag får lite ledig tid ska jag ut på en shoppingtur, det ser jag fram emot:)

Denna vecka blir det jobb måndag till söndag så det kommer förmodligen vara ganska tyst här även denna vecka. Men sen ses vi igen!

Ha det fint.
Kram till er!
/Emma


7 kommentarer:

 1. Roligt och spännande med renovering men jobbigt! Hoppas vi får se det nya badrummet. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Jamen visst går dagarna fort....fin inspiration. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Slitsamt med renovering.. men härligt som tusan när det är klart!!! Och då, efteråt är det värt jobbet även om man inte tycker det på resans gång...
  Suck... du jobbar mycket det med! Sover man inte, så jobbar man....
  Ha det gott, vännen! Kram Kate

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul att få renoverat badrum...skulle behövas här också...men först vardagsrummet !!!
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Ser fram emot resultatet, slit inte ut dig utan ta hand om dig !
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Usch..när det blir så mycket och man är så trött så vet man knappt hur man ska härda ut. Hoppas du får ta igen dig och får tillbaka energi.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. ja man är slut om kvällarna nu, skulle typ behöva lägga sig 20-21 på kvällen. Hur gör ni då ni rustar, tänkte vad de får utsättas för, vi ska tapetsera om i sovrummet och funderar på hur det är med att utsätta henne för spackel, tapettklister och dammet som blir då man slipar, har ju såklart tänkt stänga ute henne från det rummet, men ändå

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...