16 dec. 2013

Låång måndag


Nu är vi hemma igen efter en helg i Söderhamn. Det var jättemysigt att fira jul och träffa svärföräldrarna. Det bjöds till och med på lite snö:)

Idag har jag varit så trött, så trött! Dagen har gått långsamt och känts så lång, men så känns det väl kanske när man bara längtar efter att få sova...

Lovika vaknade och ville upp 4.15. DET är alldeles för tidigt försökte jag förklara för henne medans hon log och jollrade. Efter en stunds kämpande så somnade hon om men sov jättedåligt fram till 5.30. Då är det bara att pallra sig upp och koka kaffe. Men jisses vad trött jag varit hela dagen!

Vi var iväg och fikade en sväng på dagen, sen har jag bara grejat lite här hemma. Jag klippte av hyacinterna som bara blir högre och högre och imorgon ryker nog amaryllisarna som också bara växer på höjden. Jag vet inte varför dom växer så, jag vattnar dom inte ens...

Jaja, hoppas ni mår bra, nu ska jag sova:)

Kram

9 kommentarer:

  1. Oh så jobbigt när de små vaknar så tidigt, minns hur det var. Ammar du på nätterna än? Usch, jag ammade Frans på nätterna länge vilket resulterade i en väldigt sönderhackad sömn.
    Hoppas du får sova gott i natt och kanske t om kan få en liten sovmorgon.
    Kram
    //bara anna

    SvaraRadera
  2. hoppas du får sovmorgon imorgon.

    SvaraRadera
  3. Förstår att du är trött=))

    Jag var så lycklig över mina hyacinter men dom växte så fort på höjden och blommade ut snabbt.
    Fick förklaringen att det kan bero på att dom har drivits upp för snabbt.
    Vet inte om det stämmer men det kan ju vara en anledning till att dom växer fast man knappt vattnar dom.

    Vilka fina bilder!! Riktigt juliga!
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  4. Så mysigt julpynt! Hoppas att du får sova gott nu <3

    Tack snälla du, jaa va vi längtar.. Och det kan ändå dröja ganska länge till. Försöker sysselsätta mig så mycket det går, och jag orkar :)

    Ha en underbar dag <3 Jennie

    SvaraRadera
  5. Ja det är tiidigt men ändå så finner man alltid energi, lite impad att man finner energi hela tiden. Ohh mysigt att ni haft det bra och mysigt med snö. Ja så gör jag med med skeden och det var ju rätt metod oxå då jag ringde och fråga. Så fint du dekorerat med, kram

    SvaraRadera
  6. Nästan sovmorgon säger jag...*blink* som kliver upp strax efter 05.00 varje morgon...gäsp!!
    Och visst blir man trött!! När klockan är 14-tiden gäspar man rejält, för då ha man egentligen redan gjort en normal arbetsdag, men har ytterligare ca 3 timmar kvar att arbeta..
    Såååå himla söt Lovika var med skylten till pappa!!!
    Tisdagskram från Kate
    PS: Tack för Din omtanke hos mig ang SixtenJr... Hemskt jobbigt!!

    SvaraRadera
  7. Ååå jag minns de där låååååååånga dagarna. Vår minste tyckte att 4 var en bra tid att gå upp och så höll han på i nästan ett år och knappt sov han på dagen heller. Usch så jobbigt det kunde vara ibland, då är det tur att de är söta;)

    Hoppas du fåttt sova lite mer idag.
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  8. Fint med hyacinter även som snittblomma. Hoppas du fått sova liiite mer. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  9. Läckra bilder....mina hyacinter växer inget alls nästan...och jag vattnar dom, hihi.....måste bero på sorten, eller hur ?...............kramisar bia

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...