2 nov. 2014

Flashdance och färgat hår

Lånad bild från Google

Hej på er!
I torsdags var jag, svärmor och min svägerska på musikal. Vi åt först middag på Hard Rock och sen åkte vi vidare till Chinateatern för att se flashdance. Den var riktigt bra! Riktigt skickliga artister och framförallt var musikerna grymma. Man fick sån energi att det började spritta i hela kroppen, så den kan jag varm rekommendera!


Jo och jag då. Jag gick till min gamla frissa när jag var nere i Helsingborg förra veckan. Jag har inte varit hos henne på ca fyra år och det var lika längesen jag gjorde nått med håret förutom att topparna har blivit  klippta några gånger... Men nu rök ungefär en 15cm och en massa mörka slingor blev det. Jag har ganska ljust rött hår i vanliga fall, så detta känns lite annorlunda, men härligt med lite mörkare nu på hösten:)

Jag hinner inte att kika in här så ofta som jag vill. Tid är lite av en bristvara för tillfället, men så fort jag hinner så kikar jag in hos er!

Hoppas ni har en fin kväll.
Kram Emma

9 kommentarer:

 1. Himmel så snygg Du är kvinna!!!! Mer bilder på Dig i fortsättningen!! :) Åh, Flaschdance filmen har jag, den brukar jag krypa upp i soffan och kika på med jämna mellanrum. Älskar musiken!!
  Kram Kate

  SvaraRadera
 2. Snygga du, jätte fint. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Wow...Så snygg du är ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefin i håret! Du är väldigt vacker....
  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Så snygg färg på en vacker kvinna!!

  Flashdance...jag älskade filmen. Kan tänka mig att det var en bra show.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Flashdance filmen älskade jag då det begav sig. Skulle vara roligt att se musikalen. Och jag instämmer med alla *busvissel* så snygg du är.
  Ha en bra dag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Vackra kvinna o ditt hår är fantastiskt, önskar jag hade haft en sådan "man". Flashdance en favoritfilm så jag kan bara tänka mig hur bra musikalen är. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Ohh så fin du vart i håret och snygg färg finis. Jag som klippte det till kort page nu, nu ångrar jag ju det =(, sakna långt hår

  SvaraRadera
 9. Åh, vad kul! Den vill jag också se! :D

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...