18 mars 2014

På sängbordet


Sovrummet behöver lite piff och en Monstera är det senaste tillskottet hit. Känns fräscht med någon växt i sovrummet tycker jag. Elefanten som är inhandlad på Bali flyttas runt lite överallt och får just nu göra växten sällskap på sängbordet.

Nästa sak vi bara måste fixa till sovrummet är nya sänglampor, dessa som vi har nu har liksom bara hängt med. Tror det lutar åt några klämlampor att sätta i sänggaveln... Får se vad det blir:)

Fin kväll till er.

Kram8 kommentarer:

 1. Visst vill man förnya mycket nu när våren är på gång ;)....jag skulle vilja ha ett nytt kök, haha....drömma måste man få.....vi har nu ett gammalt ek kök...men jag tror det håller hur länge som helst ;).......skulle vilja ha ett ljust kök.....men allt kostar....och man får prioritera, först måste vi tapetsera om i vardagsrummet....få se när det blir......Kram bia

  SvaraRadera
 2. Jag ska ut på växtjakt på torsdag. Har inte lyckats hitta något till hemmet än...
  Monsteran är fin! Fräscht med gröna växter.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Så fint! Jag måste inhandla ett bra sängbord. Vi har så smalt sovrum, men det blir ju så fint när man inreder som dig med blommor och detaljer. Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen härligt med blommor i hemmet, och det bästa av allt är att vissa av dem (tex svärmorstunga) är experter på att rensa bort gifter i luften. Så in med mer växter i husen;)

  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Fräscht med stora gröna växter. Det kan lyfta ett helt rum!! Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 6. Behöver också få in lite nya fräscha växter, får bli en shoppingtur till helgen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Sådana lampor har vi med, de är allt fiina. SÅ snygga nattduksbord och så fint du piffar =D

  SvaraRadera
 8. Det är så fräscht med gröna växter! Det har även vi i vårt sovrum (som ska göras om helt och hållet i höst är tanken, kan jag säga annat än att jag lääängtar??) men tyvärr lyser de med sin frånvaro just på sängbordet. Men absolut läckert! Ska absolut tänka på det tills i höst ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...