5 aug. 2013

Till bebisen

En hel del saker har hunnit inhandlas till bebisen. Det är ju faktiskt dags snart (23 aug) och tiden har gått så snabbt, fram till för ett par veckor sen i alla fall...


1. Nappar, Hm Home / 2.Snuttefilt, Hm Home / 3.Filt, Kappahl / 4.Tygpåsar, Hm Home / 5.Påslakanset, Hm Home / 6. Honeycombs, Systrarna Voltaire1.Klänning, Lindex / 2.Body, Kappahl / 3. Pyamas, Baby Gap / 4. Ballerina, Lindex / 5. Byxor, Kappahl / 6. Tossor, Kappahl


Nu på slutet har det varit riktigt tungt, speciellt i denna värme. Vissa dagar har jag inte vetat vart jag ska ta vägen...  Så mig gör det absolut ingenting om hon vill komma ut tidigare, typ nu?! Man längtar ju som en galning dessutom!

Så, låt tiden gå snabbt nu, tack!

Kram Pem

6 kommentarer:

 1. Åh så spännande med bebis. Håller tummarna för att allt går bra och att den lilla vill komma ut snart. Vet själv hur drygt det var att gå över tiden (2 v), huu så segt det var i värmen.

  Tänk snart har du en liten underbar väldoftande sötnos :) Kram Nina

  SvaraRadera
 2. jag visste också att jag skulle få en flicka ;))...spännande....hoppas du får på utsatt tid...och inte behöver vänta....jag fick två dagar före;))
  Så snyggt bordet blev också.....
  ha de gott!!!
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Aha, du väntar en liten, så spännande! Vi fick vår Frans i augusti för tre år sedan, den 19 augusti blev det, en vecka för tidigt. Då var det också en sådan här varm sommar och jag minns tydligt att det var lite kämpigt på slutet. Men så mysigt med en bebis att gosa med till hösten.
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 4. Men ååå så roligt, spännande och ljuvligt med en liten bebis. Hoppas hon tittar ut snart;)
  Härliga saker du inhandlat, den där förberedelsen inför ett nytt liv är något verkligen speciellt.

  Tack för receptet på knäcket och tipset om de vackra betongfatet, nu vet jag inte vad jag ska börja med. Knäcke eller betong;)

  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Ps. Tror du att du kan ta bort ordverifieringen som kommer upp när man lämnar en kommentar. De har verkligen blivit kluriga att lösa på sista tiden och jag vill ju så gärna lämna ett litet avtryck här hos dig.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för att du sa till, har jag inte ens tänkt på. Men det ska vara ändrat nu:) Kraam

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...