14 apr. 2015
Paolos pastapesto
Ojojoj vilken god mat J gjorde i helgen! Paolo Robertos pastapesto, mums säger jag bara. Och lätt som en plätt att göra!
Du behöver:
400 g pasta
2 dl basilika
3 msk pinjenötter
1-2 vitlöksklyftor
1 dl parmesanost
1,25-1,5 dl olivolja
Färskriven parmesanost
Rosta pinjenötterna i en torr panna tills de får lite färg
Knipsa av alla bladen på basilikan (skölj ej)
Lägg alla ingredienserna utom olivoljan i en skål och blanda dom med en mixer eller en matberedare, tillsätt olivoljan i en tunn stråle till allt blandas väl
Servera med kokt pasta
Strö över parmesanost, några pinjenötter och basilikablad
Så ja, detta kan jag varmt rekommendera!
Kram på er
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Det ser onekligen fantastiskt gott ut.
SvaraRaderaFin dag önskar jag dig
Kram
Annie
Låter väldigt gott!
SvaraRaderaOch enkel, det gillas framför allt.
Hoppas att du har soliga dagar/ Kram Hannis
Så gottit - Tack så ♡-ligt för receptet!
SvaraRaderaLåter jätte gott! :)
SvaraRaderaDet skulle man pröva någon gång...jag som älskar Italiensk mat ;)
SvaraRaderaKram bia
Men mums så gott
SvaraRaderaMm mm det där ser riktigt smarrigt ut. Mumsigt. Kram Anette
SvaraRadera