29 maj 2013

Onsdag...


God morgon!

Idag är det grått och regnigt ute. Så jag tänkte att jag börjar dagen med att bjussa på en solig bild.
Vårt körsbärsträd i trädgården:) Hoppas att det kommer en massa körsbär sen, mmm!

Ha en fin dag!
Kram på er

22 maj 2013

Hotell Havsbaden


I söndags hade vi bröllopsdag. Så i helgen åkte vi iväg till Hotell Havsbaden i Grisslehamn för att koppla av. Gissa om det var skönt att komma från byggdamm och stök!




Hotell Havsbaden är ett spahotell som serverar jättegod mat och frukost. Jag kan verkligen rekommendera er att åka dit. Det ligger precis vid havet och man kan inte känna annat än lugn när man är där.

God mat, bubbelbad, lugn och ro, var precis vad vi behövde, så härligt!
Sen var det bara att köra tillbaka till huset och renoveringen med laddade batterier:)

Ha en fin kväll!

/Pem


21 maj 2013

Lite grönt



Hej på er!

Trädgården är inte direkt det som kunnat prioriteras här hemma. Hade jag kunnat välja så hade jag varit ute och grejat mest hela tiden. Men lite fix fick det faktiskt bli på altanen i förra veckan, kunde inte hålla mig. Kryddor och en lavendel fick ta plats här och grodan såklart:) Härligt med lite grönt!

Renoveringen går i alla fall framåt, men det är väldigt mycket kvar. Idag ska jag måla tak och väggar igen, vitt, vitt, vitt ska det bli:)

Ha en fin dag!

/Emma




14 maj 2013

Rivit köket




God morgon!

I helgen fick vi jättemycket gjort, skönt! Vi var åtta personer i fredags och fem lördag och söndag, fullt hus:) Köket är rivet och väggen mellan kök och vardagsrum är borta. Nu förstår man mer hur det kommer bli utan vägg och det kommer bli kanonfint! Jag bara längtar efter det nya köket och det fina golvet!


Ja, ni ser väl den jättefina murstocken som knackats fram mellan kök och rum... Love it!

Ha en fin dag!

Kram Emma

9 maj 2013

Dammigt värre


God morgon!

Ja, såhär har vi det... Det är dammigt precis överallt och det börjar ta lite på krafterna att gå runt i.

I helgen kommer ett nytt arbetslag hit, syster, pappa, J:s bror och respektive. Så sju personer kommer vi att vara här i helgen, fullt hus:)

Då ska vi byta två fönster och riva köket! Det ska bli kul faktiskt. Tvättstugan är på god väg att bli klar men kommer dock inte att bli någon fin tvättstuga än, utan kommer att få agera tillfälligt kök ett tag framöver, det bli en utmaning!

Ja, vi får se hur det går. Laga mat till sju personer på två plattor och en miniugn, låt oss hoppas på fint väder så vi kan tända grillen:)

Ha en fin dag!

kram Emma
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...