28 mars 2013

Köksplaner

  Bild Ballingslöv

Idag har vi varit på Ballingslöv och tittat på kök. Herregud vad många saker man ska tänka på. Bänskskivor, skåp, tjocklekar, socklar osv osv... Men jag tror att vi kom fram till något riktigt bra! Släta vita luckor, en tunn fin bänkskiva i grå sten och ett vitt kakel med mörk fog, ja, jisses vad bra det kommer bli:)

Kram

27 mars 2013

Syster


I helgen var pappa och lillstrumpa på besök hos oss. Jag och syster umgicks mest hela tiden när vi bodde i samma stad men nu ses vi så sällan. Men åå vad mysigt det är när man väl ses.

Jag ska snart ner till Helsingborg och då ses vi igen, myyys!!

Puss o kram

10 mars 2013

Tvättstugefunderingar





Just nu håller vi på att greja i tvättstugan. Det är målat och klart och nu ska det dras vatten och skåp, bänk och hylla ska på plats! Tror att det kan bli hur bra som helst, till slut:) Får se sen hur det blir med detaljer och piff och nu sitter jag och kikar efter lite inspiration, det finns ju så mycket fint man kan göra!

Denna helg har varit superbra, vi har fått en massa hjälp och så också fått mycket gjort, men det har tagit på krafterna vill jag lova och nu vill jag bara sova.

Ha en fin kväll, godnatt!

/Emma



4 mars 2013

Vårkänslor och spackling


Hej!

Vilket underbart väder det varit idag! Riktigt vårigt:) Jag har varit ledig och grejat på för fullt här hemma. Började dagen med att köra och köpa färg och spackel till tvättstuga och ett rum till i källaren. Det är en hel vetenskap vilken färg man ska ha för källare... Men till slut så fick jag tag på vad jag skulle:) Spacklat väggar och tvättat golv med målartvätt är vad dagen gått till idag. Sen ska väggar och golv målas, kommer bli såå fint när det är klart!


Vårtecken!


En välförtjänt paus blev det också i solen. Det värmde riktigt skönt faktisk! Dock ska det bli kallt nu igen men man får vara glad för det lilla. 

Ha en skön kväll!

Kram Emma



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...